Transport

Combinatie Uilenvlietsehaven is gelegen aan de Oude-Maas in Heerjansdam. Door onze haven met laad- en los faciliteiten hebben wij het grote voordeel dat wij gebruik kunnen maken van de mogelijkheid van transport over water. Uiteraard verzorgen wij ook dagelijks tientallen weg transporten in de regio Hoeksche-Waard, Drechtsteden en Rotterdam.

Wilt u niet alleen zand, grond of een andere bouwstof laten innemen of leveren maar ook het transport geregeld hebben? Door de diverse transport mogelijkheden is dit geen probleem voor ons. U vertelt ons het adres en wij regelen de rest!

Bigbags[/title]Naast het leveren van los gestorte bouwstoffen door een knijper- of kipper vrachtwagen verzorgen wij ook leveringen in bigbags. Leveringen in bigbags zijn zeer interessant bij kleinere leveringen, onder de 10m3. Het grote voordeel van bigbags is dat ze zeer specifiek gelost worden en u de bigbag kan legen wanneer het u uit komt

Transport tarieven[/title]
Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in onze aantrekkelijke transport tarieven? Via de contactpagina op de website komt u snel in contact met één van onze collega’s

Duurzaam & betrokken

Wij streven ernaar telkens weer de hoogste certificeringen te halen. Het is de legitimatie van ons wezenlijk doel om duurzaam en betrokken te werken.

CO2 prestatieladder niveau 5

De hoogst haalbare certificering in CO2-bewust handelen.

Stichting Normering Arbeid

Volledig betrouwbaar in personeel en arbeid.

ISO 9001-2015

Kwaliteitsmanagement naar de nieuwe norm.