Opslag/inname

Of het nu gaat om grootschalige projecten of juist een klein project vaak zijn er tijdens projecten grondstoffen over of juist nodig. Bij Grondbank Combinatie Uilenvlietshaven bent u aan het juiste adres voor tijdelijke opslag, uitgave en inname van diverse grondstoffen.

Wat kunnen wij onder andere voor u betekenen?

  • Verkoop van zand, grond, grind en andere bouwstoffen
  • Opslag/inname van diverse bouwstoffen
  • Bewerken van diverse bouwstoffen (zeven, breken enz.)

Faciliteiten op ons terrein

Op onze locatie in Heerjansdam beschikken wij naast twee weegbruggen over een shovel, een kraan en diverse trechters zo kunnen wij al onze klanten groot of klein altijd van dienst zijn.

Praktijk gericht, flexibel en snel

Wij zijn u graag van dienst uiteraard altijd met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast denken wij met iedere opdracht praktijk gericht, flexibel en met oog op een snelle afhandeling. Uiteraard verliezen wij  daarbij de geldende wet- en regelgeving niet uit het oog.

Persoonlijk contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor opslag/inname van uw bouwstoffen? Wilt u informatie of advies? Neem contact op met één van onze collega’s via het contact formulier. Wij staan graag voor u klaar!

Duurzaam & betrokken

Wij streven ernaar telkens weer de hoogste certificeringen te halen. Het is de legitimatie van ons wezenlijk doel om duurzaam en betrokken te werken.

CO2 prestatieladder niveau 5

De hoogst haalbare certificering in CO2-bewust handelen.

Stichting Normering Arbeid

Volledig betrouwbaar in personeel en arbeid.

ISO 9001-2015

Kwaliteitsmanagement naar de nieuwe norm.